Gay friendly vakantie in Treviso

Ben je op zoek naar een gay friendly onderdak in Treviso en heb je tot nu toe alleen maar plekken van wat twijfelachtige reputatie gevonden? Geen probleem, wij kunnen je weliswaar niet een vakantie aanbieden in Treviso, maar wel een geweldige en luxe vakantie bij ons in Bellaugello in Umbriė in midden Italiė. Een gay friendly agriturismo? Ook, maar Bellaugello is veel meer…

Gay friendly accommodatie? Nee, veel meer

Bellaugello Gay Guest House is een schitterende originele casale in natuursteen, met veel gevoel voor detail gerestaureerd en gelegen op een strategische plek niet ver van Gubbio in de provincie Perugia. Vanuit de prachtige tuin met indringende geuren wordt je een fantastisch uitzicht geboden over een groene vallei. In de tuin vind je ook de riante infinity pool.

Wij bieden gasten van overal ter wereld een thuis ver van huis, maar bovendien de gelegenheid hun ervaringen te delen, heerlijke locale gerechten uit te proberen, evenals de uitstekende wijnen die in de omgeving geproduceerd worden.

Gay friendly absoluut, maar Bellaugello biedt een gastvrijheid die verder gaat.

Gay friendly vakantie in Treviso

Ons doel is het begrip gay friendly opnieuw te definiėren

Wij vinden de term gay friendly wat betuttelend. Het enige dat wij van onze gasten vragen is vooral zichzelf te zijn. Bellaugello is de verwezenlijking van een droom geworden: een uniek vakantieconcept gericht op gay mannen. Een plek waar je geen afkeurend gefluister hoeft te verwachten en waar je niet nagewezen zult worden, waar je je niet in hoeft te houden.Een spontaan opkomende liefkozing hoef je er niet tegen te houden. Het is een plek waar je simpelweg gelukkig kunt zijn, waar je opgenomen wordt in een familie die alsmaar groeit.

Van Treviso naar een reis naar geluk in Umbriė

Wij verwelkomen gay mannen van Treviso en van over de hele wereld. Onze gasten genieten van de frisse lucht in Umbriė, van het gezonde ontbijt met liefde klaargemaakt, van de eindeloze zomerochtenden aan de pool, de onverwachte paadjes die een alternatief bieden voor de gebaande wegen. De gouden zonsondergangen die de toppen van de heuvels accentueren. Onze gasten komen hier voor een rustpauze, om zich te ontspannen en te luisteren naar wat de stilte van de groene heuvels in Umbriė te zeggen heeft. Ons doel is dat jullie al weer over terugkeren nadenken op het moment dat we afscheid nemen. We willen dat je terugkomt, natuurlijk, door de poort naar binnen komt en dat dan ons gesprek weer verder gaat vanaf het moment waar we het afgebroken hebben.

Hoe bereik je Bellaugello van Treviso

Vanuit Treviso is het nuttig te weten dat wij ons bevinden op {{distance}} km afstand met de auto. Volg daarna de bordjes met daarop Bellaugello om bij ons te komen.


B
O
O
K
 
N
O
W